ЕРТЕ ТЕМІР ДӘУІРІ АРХЕОЛОГИЯСЫНЫҢ ЕРЕН ЕРІ – ҒАНИ ОМАРОВ (60 ЖЫЛДЫҚ МЕРЕЙТОЙЫ) (Journal of history-rus, 2021)
Белгілі археолог Ғани Қалиханұлы Омаровқа осы жылдың 2 тоқсанында 60 жыл толады. Оның өмірі мен ғылыми-педагогикалық қызметі өскелең ұрпаққа үлгі болатыны сөзсіз.