Көңіл айту (Journal of history-rus, 2021)
2021 жылдың 27 наурыз күні елімізге белгілі археолог, тарих ғылымдарының докторы, профессор Сәйден Жолдасбайұлы Жолдасбаев 85 жасқа екі ай жетпей өмірден озды