ПРОФЕССОР С.М. МАШИМБАЕВҚА 80 ЖЫЛ: ТАҒДЫР КЕЗЕҢДЕРІ (Journal of history-rus, 2019)
Көрнекті ғалым, тарих ғылымдарының докторы, профессор, Қазақстан Республикасы Гуманитарлық Ғылымдар Академиясының академигі С. М. Машимбаев 80 жасқа толды