(untitled) (Journal of history-rus, 2017)
Мақалада Қазақстандағы ұлт құрылысының ерекшеліктері мен этносаралық интеграциясы- ның кейбір аспектілері қарастырылады. Зерттеу барысында мультикультурализм, этносаясаттың ұстанымдары мен мемлекеттік этносаясаттың ұстанымдары туралы пікірсайыстар талқыланады. Мақалада көпэтникалық қоғам жағдайында Қазақстанның өркениет даму үлгісі ретінде көрсетіледі.