(untitled) (Journal of history, 2017)
2017 жылдың 27 қаңтарында әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті, Тарих археология және этнология факультетінің өнегелі ұстазы, тарих ғылымдарының докторы, профессор Қуанышбек Сүлейменұлы Қаражан – 70 жасқа толды.