ЖАРТАС СУРЕТТЕРІНІҢ БІЛГІРІ, АРХЕОЛОГ З. САМАШЕВ 70 ЖАСТА - Сабденова, Г. (Journal of history, 2018)
Күні кеше ғана белгілі археолог, петроглифтердің білгір маманы, тарих ғылымдарының докторы, Германия археология институтының мүше-корреспонденті Зайнолла Самашев мерейлі 70 жасқа толып, өзінің тағы бір белесін атап өтті.